Toonzalen

Onze producten

Heading

This is some text inside of a div block.
No items found.
No items found.

Granulaten

Bouwmaterialen De Loof in Brugge kan u voorzien in al uw losse granulaten. Alles kan aan huis of op de werf geleverd worden met onze eigen transportdienst.

Buitenbevloering

U wil een nieuw terras of een nieuwe oprit aanleggen, u denkt er aan om uw tuin wat op te frissen, kom dan een kijkje nemen op onze buitenexpo?

Riolering

Bouwmaterialen De Loof heeft een ruim aanbod aan buizen, aansluitbochten, afvoergeulen, nazichtputten, putdeksels, hulpstukken, ...

Droogbouw

Onder droogbouw verstaat men de binnenafwerking van een woning (wanden, plafonds en vloeren) met elementen uit droge pleisterstructuren ...

Gipsen

Bouwmaterialen De Loof in Brugge levert natte gipsen, die bestemd zijn voor de stukadoor, en ook droogbouw, zoals gipsplaten, profielen, stijlwanden, sierpleisters,...

Mortel

De komst van mortelsilo’s betekende een heuse revolutie voor de bouwwerven.

Isolatie

Niemand ontkend nog de voordelen van een correcte isolatie van zijn woning. Het wooncomfort gaat omhoog en de verwarmingskosten dalen.

Vloer en wand

In onze toonzaal in Brugge kunt u kennismaken met een uitgebreid aanbod binnen-afwerkingmaterialen. Een aanbod dat gaat van traditionele tegels tot de nieuwste trends.

Gevelstenen

Gevelmetselwerk van een woning laat aan de voorbijganger een stukje zien van de persoonlijkheid van de eigenaar, het bepaalt grotendeels de uitstraling naar de buitenwereld toe.

Betonproducten

Een perfecte mix van persoonlijk advies en een flexibele levering zorgen voor betrouwbaarheid bij onze klanten.

Klein gereedschap

Op zoek naar solide gereedschappen? Een waterpas, een klauwhamer, een lijmkam, een lintmeter, een metselaarsemmer, een mortelkuip, een truweel, ... te veel om op te noemen wat u allemaal vind bij Bouwmaterialen De Loof in Brugge.

Ruwbouw

Op gebied van ruwbouwmaterialen heeft Bouwmaterialen De Loof alles in huis dat nodig is voor het bouwen van een woning, appartement, kantoorgebouw ...

Dak

De keuze van de juiste dakpan is enorm belangrijk om uw woning zowel duurzaam als esthetisch af te werken.
Morgen geopend vanaf 7u
Vrijdag: .
7u00 - 12u00 12u30 - 18u00